Vand Steroizi Ieftini - Steroizi Anabolizanti

 

Producatori

PARABOLAN PARABOLIN


Pret: 26lei=1ml x 100mgTrenbolon hexahidroxibenzilcarbonat

PRODUS FARMACEUTIC  cu cod de verificare

Mai multe detalii


25.00 LEI

Disponibilitate

45 produse in stoc


Denumire Produs: Parabolan/ PARABOLIN
FABRICA-TARA PRODUCATOARE:  NAS PHARMA, MALTA

Prezentare: Cutie cu 10 fiole 100mg/ml

Pret: 26LEI pe 1 fiola  de 1ml cu 100mg/ml

Substanta Activa: Trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat

Viata Activa: 5-7 zile
Doza recomandata: 200-400mg/sapt
Acnee: Da, daca esti predispus.
Apa retinuta: NU
Tensiune Ridicata: Rar
Toxicitate Ficat: Discutabil
Conversie in DHT: NU
Aromatizare: NU
Inhibare test Propriu: Moderat


Trenbolonul este cel mai eficient steroid injectabil existent pe piata.Trenbolonul aduce o acumulare rapida de forta si masa foarte calitativa in timp ce creste arderea grasimilor, chiar si fara dieta. Trenbolonul nu se aromatizeaza in estrogeni si nici nu se converteste in dihidrotestosteron (DHT), din acest motiv nu exista retinere de apa sau efecte feminizante cu aceasta substanta.Trenbolonul mareste de asemenea si metabolismul. Datorita faptului ca este puternic androgen, va fi obtinut un aspect dur, definit si vascularizat. Aceasta face trenbolonul sa fie un steroid pentru orice scop (definire, masa, etc).

    Trenbolon este derivat din 19-nortestosteron adica din nadrolon, dar cu trei legaturi suplimentare ce-l duce în imposibilitatea de a se aromatiza (converti) in estrogen. Vorbind din punct de vedere structural, trenbolon este de fapt foarte similar cu Deca-Durabolin (Nandrolon decanoat), cu exceptia unei legaturi duble c-11 si c-9. Aceste doua legaturi duble sunt foarte importante, si face ca trenbolonul sa aiba câteva diferente importante. În primul rând, legatura C9 serveste pentru a preveni aromatizarea (conversia) in estrogen, în timp ce legatura dubla C11 pare sa creasca destul de profund afinitatea cu care se leaga de receptorii androgeni (desi acest lucru poate avea, de asemenea, ceva de-a face cu legatura C9). Astfel, în comparatie cu Deca, trenbolonul duce  lipsa de activitate estrogenica si are capacitatea puternica de a se lega de receptorii androgeni si asta il face sa fie mult mai puternic anabolic / androgenic decât Deca Durabolin. Deci, ceea ce vedem în trenbolon este un medicament care este aproximativ 4x mai anabolic ca Deca, si aproximativ 10x mai androgen (în conformitate cu scala de referinta Vida). Cu trenbolon, majoritatea din greutatea acumulata este masa musculara si de calitate.

    Trenbolonul, de asemenea, are avantajul de a creste în mod semnificativ nivelul hormonului IGF-1 (care este foarte anabolic) in tesutul muscular. Nu numai ca creste nivelul de IGF-1, substantial, de asemenea determina cresterea sensibilitatii la ea. Acest lucru este valabil si la alti steroizi, cum ar fi testosteronul. Cu toate acestea, daca vom compara Trenbolonul cu Testosteronul, vom vedea în plus ca afinitatea de legare a receptorilor androgeni este considerabil mai puternica. Legarea puternica a receptorilor este un factor major de contributie la anabolismul muscular, precum si pierderea de grasime.

    Trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat (sau orice forma de trenbolon) ajuta anabolismul prin promovarea retentiei azotului si sintezei proteinelor din muschi, si pare sa interactioneze puternic cu receptorii catabolici din hormonii glucocorticoizi. Acest lucru va reduce cortizolul si asta este de ajutor în cresterea masei musculare. Datorita sitezei crescute a proteinei, alimentele pe care le mananci sunt folosite mai productiv în construirea tesutului muscular nou.

Deoarece trenbolon se leaga atât de strâns de receptorii androgeni, precum si de receptorii ce se gasesc în celulele lipidice si celulele musculare pare sa aiba un efect profund asupra AR în ambele  tipuri de celule. În cele din urma, trenbolon promoveaza în mod semnificativ productia de globule rosii si de asemenea, creste rata de completare a glicogenului, ambele servesc la îmbunatatirea recuperarii.

    Dozele sunt de obicei în intervalul 225-525mg/sapt, si din moment ce lungimea esterului acestui steroid este foarte mica, este nevoie de administrarea intramusculara o data pe zi sau o data la 2 zile. Desigur, este la fel de util atât in ciclurile de definire, precum si la ciclurile de masa.

Pret: 26lei=1ml x 100mgTrenbolon hexahidroxibenzilcarbonat

PRODUS FARMACEUTIC  cu cod de verificare 

Cos  

(gol)

Reduceri

Toate reducerile

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment