Vand Steroizi Ieftini - Steroizi Anabolizanti

 

Producatori

TURINABOL


Pret: 160 lei=100 TABL X 10mg clordihildrometiltestosteron

Mai multe detalii

OFERTA SPECIALA DE PRET
160.00 LEI

Disponibilitate

40 produse in stoc


~ Substanta activa: clordihildrometiltestosteron

~ Acnee: NU
~ Apa retinuta: NU 
~ Tensiune Ridicata: NU 
~ Toxicitate Ficat: Scazuta

  Turanabolul reprezintă un derivat al metandrostenolonului la care în poziţia a 4 s-a introdus un atom de clor (4-clor-1-dihidro-17 alfa metil testosteron). Această modificare a păstrat disponibilitatea pentru administrarea internă fără a se supune primul pasaj hepatic. O particularitate importantă a preparatului o constituie absenţa transformării în procesul metabolismului în estrogeni deoarece nu se supine aromatizării.
Turanabolul destul de rapid se supune metabolismului, iar metaboliţii relativ rapid se elimină din organism (nu se determină în urină deja peste 6-8 zile după suspendarea administrării).

   Este un puternic derivat al Dianabolului. Dar spre deosebire de acesta este mult mai bland, avand efecte androgenice mai scazute. Efectul sau anabolic este oarecum mai scazut decat in cazul Dianabolului, dar mentine un echilibru mai bun intre efectele anabolice si androgenice, ceea ce insemna ca la orice acumulare de masa musculara proportionalitatea castigurilor fata de efectele secundare va fii  in favoarea turabolinului.

Este utilizat atat in cicluri de masa si forta cat si in cicluri de definire. Cresterile de forta sunt notabile si in cazul utilizarii prelungite, aceste cresteri tind sa se permanentizeze. Se combina cu aproape orice, functie de scop. In ciclurile de masa si forta se combina cuTestosteron, Anapolon, Danabol, Nandrolone Decanoate. In ciclurile de definire se combina cu Winstrol, Primobolan, Masterone, Trenbolone, Boldenone.

Doza de Turanabol pentru adulţi pe zi constituie 20-50 mg.

 

Pret: 160 lei=100 TABL X 10mg clordihildrometiltestosteron

Cos  

(gol)

Reduceri

Toate reducerile

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment