Vand Steroizi Ieftini - Steroizi Anabolizanti

 

Producatori

CLENBUTEROL INJECTABIL


Pret: 20 lei =1ml x 40mcg/ml CLENBUTEROL INJECTABIL(arde local grasimea)

Mai multe detalii


20.00 LEI

Disponibilitate

10 produse in stoc


~ Substanta chimica activa: hidroclorura de clenbuterol

 ~ Clenbuterolul dilata caile respiratorii, care se ingusteaza in timpului unei crize de astm. Actioneaza copiind efectele unor substante naturale precum adrenalina si noradrenalina, substante produse in corpul omenesc. Aceste substante pregatesc corpul pentru actiune, ca exercitiul fizic sau atunci cand este supus la stres. Unul din efectele acestor substante este de a deschide caile respiratorii pentru ca mai mult aer sa poate ajunge in plamani. Acestia nu trebuiesc folositi atunci cand aveti probleme grave la nivelul rinichilor si ficatului si trebuiesc utilizati cu mare grija atunci cand aveti probleme cu inima si circulatia, glanda tiroida, diabet.

   Se ia cate o doza la interval de cateva ore. Dar retineti ca nu este recomandat sa se administreze Clenbuterol dupa ora 15, deoarece poate interfera cu somnul. Este bine sa se consume multa apa in timpul administrarii Clenbuterolului.

De asemenea un supliment cu Taurina este bine venit.

Clenbuterolul este folosit dupa un ciclu cu steroizi pentru a ajuta in recuperare. Cea mai populara utilizare a Clenbuterolului este in perioada de definire. Creste de asemenea vascularizatia, puterea, masa, tonusul in timpul unui deficit caloric. Pentru cele mai semnificative rezultate Clenbuterolul se combina cu T3.

   Cele mai des intalnite efecte secundare sunt ameteala, nervozitate, dureri cardiace, transpiratie crescuta, crampe musculare, tremuraturi ale mainilor. Dar si aceste efecte secundare se manifesta diferite de la individ la individ. De regula cele mai intense efecte secundare apar atunci cand Clenbuterolul nu se administreaza corect incepandu-se direct cu doze mari. Cele mai intense efecte adverse apar in primele 3-4 zile. Daca dupa aceste zile efectele secundare sunt prea puternice se intrerupe administrarea si se reia dupa 2 saptamani. Se procedeaza astfel pana cand corpul se adapteaza.

Pret: 20 lei =1ml x 40mcg/ml CLENBUTEROL INJECTABIL(arde local grasimea)

Cos  

(gol)

Reduceri

Toate reducerile

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment